Lilian Beleeft

Hope Again is deel 4 van de bekende Begin Again-Serie van Mona Kasten. En ook dit deel las ik met veel plezier!

Flaptekst
Everly Penn was nooit van plan verliefd te worden, en al helemaal niet op haar docent. Maar Nolan Gates is charmant, intelligent en sexy, en de enige die Everly de duistere gedachten kan laten vergeten die haar sinds haar kindertijd wakker houden. Hoe beter ze hem leert kennen, hoe sterker hun band wordt.

Uiteindelijk wil ze niets liever dan zichzelf helemaal openstellen voor hem. Maar wat ze niet weet is dat achter Nolans levenslustige karakter een geheim schuilgaat dat hun liefde voorgoed zou kunnen vernietigen, voordat die zelfs maar is begonnen.

Mijn Mening
Voor ik Bookstagram ontdekte had ik nog nooit van het genre New Adult gehoord. Dankzij Mona Kasten heb ik kennis gemaakt met dit genre en ik ben verkocht!
Deel 1 t/m 3 van deze serie heb ik met veel plezier gelezen. Ik was een beetje huiverig voor deel 4, omdat Everly Penn in de eerste 3 delen niet veel besproken wordt en ze mij daardoor wat minder interesseerde (sorry 😉 ).
Maar ik ben zeer aangenaam verrast. Het verhaal ven Everly is zeer aangrijpend en is een zeer goed onderwerp om bespreekbaar te maken. Wegens eventuele spoilers zal ik hier echter niet teveel op in gaan..

Wel ontdek je na 4 boeken dat Mona Kasten elke keer dezelfde opbouw voor haar boeken gebruikt. Is dit erg? Nee, zeker niet, maar daar moeten de verwachtingen misschien wat op aangepast worden. Aan de andere kant past dit misschien ook wel erg goed bij het genre.

Kasten kreeg het de vorige 3 delen voor elkaar om mij in tranen te krijgen, en ook deze keer was dat niet anders. De emoties worden ontzettend goed beschreven en de boeken raken je recht in het hart. Serieuze onderwerpen, besproken met wat romance. Ik hou er van!

In juni komt deel 5 uit, wat tevens het laatste deel is van de serie. Ik kijk er naar uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *